Skolepædagog til Åvangsskolen - GENOPSLAG

Vi søger en uddannet pædagog til Åvangsskolen til en 30 timers stilling med timer henholdsvis i SFOen og i indskolingen.

På Åvangsskolen udvikler vi os som skole og som mennesker med udgangspunkt i engagement, gode fællesskaber og høj faglighed. Vi udvikler sammen vores nysgerrighed og evne til at eksperimentere for at finde svar på de mange spørgsmål, der kan melde sig. Til at bidrage til dette søger vi en pædagog, der på baggrund af sin faglighed kan deltage i teamsamarbejdet omkring såvel et årgangsfællesskab som vores SFO.

Om skolen

Vi er en skole, hvor vi møder hinanden positivt og med udgangspunkt i potentialerne. Det gælder vores tilgang til eleverne og kolleger. Vi har forventninger til hinanden og ved, at det ofte kræver, at vi hjælper hinanden med at indfri dem.

På Åvangsskolen arbejder vi for et fællesskab, hvor eleverne udvikler sig i en hverdag, der er præget af høj faglighed og mulighed for fordybelse samtidig med, at børnene oplever en kreativ, innovativ og eksperimenterende hverdag.

Til at hjælpe dig med det vil du får omkring 60 kollegaer, der hver dag gør en forskel i elevernes liv. Åvangsskolen har ca. 420 elever fra 0. - 9. klasse samt en SFO med ca. 120 børn.

Vi prioriterer muligheden for to-voksenordning på alle årgange og arbejder herunder på udvikling af co-teaching-forløb både i vore vejlederindsatser, det tværprofessionelle samarbejde og i hverdagsundervisningen.

Vi arbejder i selvstyrende teams og er i fuld gang med at udvikle vore professionelle læringsfællesskaber med refleksion, videndeling og fælles forberedelse som en naturlig arbejdsform, for at sikre at alle elever udfordres.

 

Du:

Kan du se dig selv i ovenstående så tøv ikke. Ring gerne og lav en aftale om et besøg hos os og send os din ansøgning. Du kan også se mere om os via nedenstående link. https://aavangsskolen.aula.dk/

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.

Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.

 

Stillingen er på 30 timer pr. uge.  

 

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen. 

Ansøgningsfrist

09-08-2024

Samtaletidspunkt

Uge 34

Ansættelsesdato

01-09-2024

Kontaktperson

skoleleder
Andreas Grosbøll
56923153 / 21196601

Arbejdssted

Åvangsskolens gruppe 1
Merkurvej 12, 3700 Rønne

En arbejdsplads, der binder øen sammen

BRK er en unik kommunal arbejdsplads, fordi øen er en selvstændig region. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som er ansvarsområder danske kommuner normalt ikke varetager. På brk.dk kan du læse mere om kommunen, der med 3.600 ansatte er øens suverænt største arbejdsplads.

BRK er en røgfri arbejdsplads. 

Vi hjælper dig på plads

Det er en stor beslutning at flytte til ’solskinsøen’ – derfor står du heller ikke alene med den. Vi har nemlig en tilflytterkonsulent, der hjælper med bolig, job til din ægtefælle og skole- eller fritidstilbud til familiens mindste. Læs mere her.