Social- og sundhedsassistentelever med start 25.07.2022

Er du uddannet social- og sundhedshjælper?

Har du lyst til at udvide dit kompetenceområde og uddanne dig videre til social- og sundhedsassistent?

 

Som social- og sundhedshjælper får du merit for det første halve år af social- og sundhedsassistentuddannelsen.

 

Har du lyst til

Er du

Forudsætning for optagelse

Vi tilbyder

Sådan søger du
Download dette skema https://www.brk.dk/stillinger/Documents/AnsoegningsskemaMerit.pdf udfyld og vedhæft det til din ansøgning.

Ansøg via kommunens rekrutteringsserver, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 04-07-2022. 
I din ansøgning vil vi bede dig begrunde, hvorfor du ønsker at uddanne dig til social- og sundhedsassistent.

Du bedes vedhæfte uddannelsesbeviser, udtalelser fra tidligere ansættelser, samt anden relevant dokumentation til din ansøgning.

 

Yderligere informationer om stillingen, løn og optagelseskrav fås ved henvendelse til uddannelsessygeplejerske Jette Riis Nielsen tlf. 56 92 60 62 eller sekretær Mie Andersen tlf. 56 92 54 34.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse. 

Ansættelsen er pr. 25-07-2022.
 

Bornholms Regionskommune som arbejdsplads

Bornholms Regionskommune (BRK) har omkring 3.600 medarbejdere og er dermed ubestridt øens største arbejdsplads. Hver femte i job på Bornholm er ansat i kommunen, som er en del af rammen om alle bornholmeres liv. Vores ledere og medarbejdere er stolte over og entusiastiske omkring hver dag at samarbejde om både borgerne og hele Bornholms udvikling, og sammen styrer vi mod at gøre kommunen til et endnu bedre sted at arbejde end i dag.  

BRK er på mange måder en unik kommunal arbejdsplads, fordi Bornholm udgør en region for sig. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som danske kommuner normalt ikke har, og vi skal selv kunne løfte alle opgaver inden for velfærd og samfundsopgaver, da vores nabokommuner er langt væk. Vi har visionære planer for øens fremtid. Det er målet, at Bornholm skal være en fossilfri ø i 2040, og vi har også ambitiøse mål for fritidsliv, folkesundhed og det gode børne- og ungdomsliv.
 

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv, synes vi Bornholm er Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden.
Det er tit en stor beslutning af flytte, hvad end du søger nye udfordringer på egen hånd eller har familien med til Bornholm. Har du brug for information, råd og vejledning om bolig, jobmuligheder for din ægtefælle, skole og fritid er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm.
Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/