Audiologopæd søges til fuldtidsstilling på Kommunikationscentret på Bornholm

Besættes pr.

01-11-2020

(- kun kort tid fra København, med gode trafikforbindelser)


Har du lyst til at være vores nye kollega?

Kommunikationscentret i Bornholms Regionskommune har brug for en ny kollega til vores høre- og hjerne/taleteam.

Stillingen er til besættelse pr. 1. november 2020 eller snarest muligt.  

Vi kan tilbyde:

Vi ønsker en kollega der:

Arbejdsopgaver:

Dine opgaver vil blive tilrettelagt i samråd med dig og de respektive teams, og de primære opgaver er inden for høreapparatbehandling og hørerehabilitering samt rehabilitering inden for senhjerneskade området.  

Vi er selvfølgelig indstillet på fleksible løsninger sammen med dig, ligesom forskellige ansættelsesformer kan komme i betragtning hvis du har særlige ønsker til det.

Kommunikationscentret på Bornholm varetager øens samlede specialundervisning for voksne. Vi er et center med mange forskellige opgaver og et godt tværfagligt samarbejde, både internt og ud af huset. Vi arbejder i selvstyrende teams, hvor faglig sparring er en selvfølge.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
Der vil blive indhentet straffeattest ved ansættelsen.

Ansættelsen er pr. 01-11-2020.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 09-08-2020. 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt 10-09-2020

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lene Hvass Olsen på 56926403 eller 23468519.

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

Ansøgningsfrist

09-08-2020 23:59