Social- og sundhedsassistentelever med holdstart januar 2019

Besættes pr.

21-01-2019

Har du lyst til at gøre en forskel for andre mennesker?

Nu har du mulighed for at begynde en spændende karriere inden for social- og sundhedsområdet.
 

Har du lyst til

Er du

Forudsætning for optagelse

Vi tilbyder

Søg elevpladsen

Ansøg via kommunens rekrutteringsserver senest den 16 december 2018.
Download dette skema:  https://www.brk.dk/stillinger/Documents/Ansoegningsskema_til_sosu_assistent_skrivbar_2019.pdf udfyld det og vedhæft det til din ansøgning

I din ansøgning vil vi bede dig begrunde, hvorfor du ønsker at uddanne dig til social- og sundhedsassistent.

Du bedes vedhæfte uddannelsesbeviser, udtalelser fra tidligere ansættelser, samt anden relevant dokumentation til din ansøgning.

 

Yderligere informationer om stillingen, løn og optagelseskrav fås ved henvendelse til sekretær Mie Andersen tlf. 56 92 54 34 eller uddannelsessygeplejerske Jette Riis Nielsen, tlf. 56 92 60 62.
 

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads. Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Som den eneste kommune i landet har Bornholm sit eget Vækstforum og egen regional udviklingsplan, og vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

 

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på http://www.næstestopbornholm.dk/

Ansøgningsfrist

16-12-2018 23:59